Néhány bútor, gép szállítása

Tehertaxi

Budapest területén, a pesti oldalon: Fix 10000 Ft

Budán, vagy Pestről Budára illetve Budaról Pestre is 12000 Ft

Ebben az esetben csak autó és sofőr áll rendelkezésre. A sofőr csak a platón pakol el, illetve segít a le- és felpakolásban.

Ez a tehertaxi egy-két tételre vonatkozik (egy hűtő, vagy egy kanapé, vagy egy darab szekrény). Egy komplett szekrénysorra nem vonatkozik ez az ár.

Plusz rakodó ember esetén, illetve egyedi, kérdéses igények esetében telefonos egyeztetés szükséges.

Tehertaxi profi csapattal

A legmegbízhatóbb tehertaxi Magyarországon

Sokan szembesülnek manapság azzal, hogy át akarnak szállítani bútorokat egyik helyről a másikra, azonban a bútorok olyan méretesek, hogy az átlagos gépjárművek nem alkalmasak a feladatra. Nem érdemes sufnimegoldásokkal dolgozni ilyen téren, ugyanis a bútorok sérülhetnek, a közlekedésre pedig veszélyt jelent, ha nem szabályszerűen szállítunk dolgokat. Válassza inkább Ön is cégünk tehertaxi szolgáltatását és tudja biztonságban bútorait, ingóságait szállítás közben. Megbízható, profi csoporttal és minőségi járművekkel dolgozunk annak érdekében, hogy a költöztetés, teherszállítás és bútorszállítás garantált siker legyen. Súlyos, méretes bútorokat kell átszállítania új otthonába? Esetleg költözködés előtt áll és nincs mód elvinni a nagyobb bútorokat? A Tutiteher tökéletes választás lesz Önnek is. Cégünk sok éve nyújt már konzisztens és megbízható tehertaxi szolgáltatásokat az ország minden pontján. A fővárosban is olcsón és megbízható módon szállítunk bútorokat, egyéb ingóságokat. Igény esetén határon túlra is kimegyünk!

Sokan visszariadnak a tehertaxi szolgáltatásoktól, mert mindig horribilis összegekkel szembesülnek. A Tutiteher azonban megfizethető, korrekt árakkal dolgozik. Nincs hétvégi, éjjeli, emeleti, kiállási egyéb fölösleges díjak. Azért érdemes minket választania, mert fix, könnyen számítható áraink vannak, melyek megfizethetők minden esetben. Cégünk profi csapatot kovácsolt össze az évek alatt. Csapatunk minden helyről képes az Ön bútorait elszállítani, és segítünk a lepakolásban, egyebekben is. Ismerje meg tehertaxi szolgáltatásunkat!


El kell szállítani az elektromos hulladékot? Akkor válassza a tehertaxit!

A mindennapokban könnyen megesik, hogy egy műszaki cikk egyik napról a másikra elromlik, és onnantól kezdve használhatatlanná válik. Ilyenkor amellett, hogy vásárolni kell egy újat, a régi elszállításáról is gondoskodni kell. Az elektromos készülékeket, például a hűtőt, mikrohullámú sütőt, számítógépet nem lehet csak úgy a háztartási hulladékok közé dobni, hiszen ezek veszélyes anyagokat tartalmazhatnak, a megsemmisítést követően pedig jelentős mértékben károsíthatják a környezetet. Ezeket a termékeket el kell szállítani az úgy nevezett leadási pontokra, ahol elkülönítetten kezelik őket. Amennyiben erre valamilyen oknál fogva nincs lehetősége, vagy egyszerűen csak nem tud időt, energiát fordítani rá, akkor a tehertaxi szolgáltatásunkkal szívesen a szolgálatába állunk. Ebben az esetben csak egy sofőrt küldünk a helyszínre, aki egy kisebb méretű furgonnal megy, és segít felpakolni rá. Mivel korlátozottak a rakodási lehetőségek, ezért valóban csak azt az egy vagy két tételt tudjuk elszállítani, amiben az előzetes egyeztetéskor megállapodunk. Ha közben még egy rozoga ágyat és egy kidobnivaló szekrénysort is talál, természetesen akkor is számíthat a segítségünkre, de ebben az esetben nem a tehertaxit küldjük. Amennyiben rakodóemberre is szüksége van, aki lehordja a műszaki cikkeket, bútorokat a lakásból, vagy bármilyen más egyéni kérése merül fel, akkor arról mindenképp előre szóljon! Ne habozzon, ha van elektromos hulladék a házban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és máris küldjük a tehertaxit, hogy megszabadítsuk tőle!


Mikor érdemes a tehertaxit választani?

Gyakran adódnak olyan helyzetek, amikor csak egy-két nagyobb bútordarab vagy értékes műszaki cikk elszállítását kell megoldani. Ilyenkor fennállhat a veszélye, hogy a szolgáltatók nem vállalják a munkát, mert csak nagy rakodóterű járművekkel rendelkeznek, melyeket a komplett költöztetés lebonyolítására használnak. Lehet, hogy párszor kivételt tudnak tenni, és a nagyobb méretű szállítóeszközöket is a helyszínre tudják küldeni, de ennek általában borsos ára van. A tehertaxi szolgáltatásunkkal lehetőséget biztosít arra, hogy akkor se kelljen lemondani a szakszerű, gyors és olcsó szállításról, ha csak néhány tárgy mozgatását kell megvalósítani. Amennyiben a kapcsolatfelvételkor jelzi felénk az igényeit, akkor mi igyekszünk személyre szabott szolgáltatást ajánlani, ami minden szempontból az elégedettségére szolgál. A tehertaxi esetében figyelembe kell venni, hogy csak a sofőr áll rendelkezésre. Ez azt jelenti, hogy rakodómunkások nem lesznek a helyszínen, hogy közreműködjenek a ki-, illetve bepakolásban, és a sofőr is csak a platón tudja segíteni a munkálatokat. Az árakról a weboldalunkon tájékozódhat, de a kérdéseivel az ügyfélszolgálatunk felé is fordulhat. A tehertaxi szolgáltatásunkat jellemzően fix díjjal kínáljunk, ami egy vagy legfeljebb két tételre vonatkozik. Az ennél több részből álló bútordarabok esetében egyedi árajánlatot kell kérni, melynek részleteit az előzetes egyeztetés során tudjuk megbeszélni. Amennyiben szüksége van a tehertaxira, akkor ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!


Tehertaxi szolgáltatás Budapesten is

Egy bizonyos idő elteltével minden háztartásban időszerűvé válik egy alapos szelektálás, hogy a felesleges holmik olyan helyre kerüljenek, ahol még esetleg be tudják tölteni a szerepüket. Főleg a használt bútorok, műszaki cikkek esetében lehet macerás a helyzet, hiszen amennyiben senkinek sincs szüksége rájuk, és a lakásban sincs lehetőség a továbbiakban a tárolásra, akkor bizony megoldást kell találni az elszállításukra. A tehertaxi szolgáltatás rendhagyó módon pont arra kínál lehetőséget, hogy egy, legfeljebb két bútor vagy műszaki cikk elkerüljön a háztól, és végre valahára felszabaduljon a hely. Nem számít, hogy egy rokonhoz, baráthoz, netán vevőhöz kell-e vinni őket, vagy pedig egyenesen a hulladéklerakó pont a célállomás, a munkatársaink minden esetben segítenek megoldani a problémát. Mivel a tehertaxi szolgáltatás megrendelése esetén a kisebb furgonjaink közül küldünk egyet, ezért valóban csak egy, maximum kettő tárgy szállítását tudjuk elvállalni. Ha a szelektálás, lomtalanítás időközben olyan nagy méreteket ölt, hogy kettőnél több bútort, egész szekrénysort, több részből álló, termetes műszaki berendezést is szeretne az útjára bocsátani, akkor ez esetben nem a tehertaxi szolgáltatásunkat ajánljuk. Az előzetes egyeztetés során mindig arra törekszünk, hogy pontos képet kapjunk az ügyfeleink igényeiről, elképzeléseiről, de ugyanúgy el is várjuk, hogy beavassanak minket a részletekbe, hogy a helyszínen egyikünket se érjék kellemetlen meglepetések. Amennyiben a mi cégünket választja, akkor profi szolgáltatásnyújtással köszönjük meg a felénk tanúsított bizalmát.

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

A költöztetés kalkulátorral kiszámítható a szállítás költsége
2020.február25.
A költöztetés kalkulátorral kiszámítható a szállítás költsége

Költözni sosem egyszerű, miért nehezítené hát tovább a dolgát kisebb-nagyobb bútorainak és egyéb ingóságainak önerőből történő szállításával? Gondoljon csak bele, egy lakás vagy iroda, de már csak egyetlen szoba kirámolása is hány fordulóval jár, ha egy-két személygépkocsi áll a rendelkezésére! Bárhogy is nézzük, ilyenformán a költözés semmiképp sem költséghatékony, nem beszélve a felemésztett időről és energiáról. Most biztosan az Ön fejében is elindult egy költöztetés kalkulátor, és ha így van, hamar rájöhetett, hogy érdemes ezt egy profi csapatra bízni...

A darus kocsi bérlés hasznos lehet nehezebb építészeti elemek szállításakor is
2020.február10.
A darus kocsi bérlés hasznos lehet nehezebb építészeti elemek szállításakor is

Vajon hány embernek áll otthon az udvarában, garázsában daru? Pedig vannak olyan, akár hétköznapi dolgok, amiket méretükből és/vagy súlyukból kifolyólag egyszerűen lehetetlen hagyományos módszerekkel szállítani. Mindezekre a helyzetekre egyszerű megoldást nyújt Önnek a Tutiteher által kínált egyik legkeresettebb szolgáltatás, a darus kocsi bérlés! A cég kis- és nehézgép, valamint páncélszekrény szállítása mellett építőipari áruszállítást, zsalu anyagok, építőanyagok, ipari berendezések szállítását is vállalja, modern önrakodós (KCR) darus autóval. Ezek mellett darus kocsi bérlésével kerítéselemek, oszlopok, villanyoszlopok szállítása, bedaruzása, munkagépek szállítása is szinte gyerekjátékká válik...

Tehertaxi, ha költözésről van szó
2020.január20.
Tehertaxi, ha költözésről van szó

Bárkinél adódhat olyan helyzet, amikor egy-egy műszaki cikk vagy nagyobb bútordarab cseréje, szállítása szükségeltetik. Sokan ilyenkor szembesülnek azzal, hogy önerőből nincs módjuk az adott tételt A pontból B pontba juttatni, és ez gyakran nagyobb fejtörést okoz, mint maga a vásárlás. Ön is hasonló problémával küzd? Akkor ezennel nyugodtan hátradőlhet, hiszen a Tutiteher által kínált tehertaxi szolgáltatásnak köszönhetően útközben is biztonságban tudhatja régi és új bútorait egyaránt. Nem kell tehát azon törnie a fejét, miképp tuszkolja be sérülésmentesen legújabb ingóságát személygépkocsijába, vagy, hogy egy-egy tönkrement elektronikus berendezését mely e célra létesült helyszínre szállítson – csak válassza a tehertaxit...Költöztetés Budapest egész területén
2020.január08.
Költöztetés Budapest egész területén

A költözés bár izgalmakkal teli lehet, valljuk be, maga a folyamat nem egyszerű, mindenki leginkább azt várja, hogy vége legyen, és belakhassa újonnan birtokba vett környezetét. Városok között kifejezetten nehéz dolga van az embernek, de a költözés, költöztetés Budapest utcáin belül is sok fejtörést és álmatlan éjszakát okozhat. Lássuk be, a cipekedés egyedül szinte lehetetlen, viszont sajnos sokszor a segítőkész, de ilyesmiben járatlan ismerősök, barátok közreműködése is kevésnek bizonyul. Ha Ön inkább megkímélné magát a hurcolkodással járó nehézségektől és a végeláthatatlan logisztikától, válassza a Tutiteher szolgáltatásai, és a költöztetés Budapesten belül és kívül is gyerekjáték lesz...

Rémtörténetek költöztetésekből
2015.május25.
Rémtörténetek költöztetésekből

Rémtörténetek gyűjteménye következik, amiket Ön is átélhet, ha nem megfelelő céget választ a költöztetés során. Hozzátesszük, hogy vannak rajtunk kívül természetesen becsületes, ugyanúgy profin dolgozó cégek is, pusztán arra hívjuk fel a figyelmet, hogy óvatosnak kell lenni. Rólunk még egyetlen egy alábbihoz hasonló panasz sem érkezett, pedig túl vagyunk már több tízezer költöztetésen, fuvarozáson. Mire készüljön fel a költöztetéskor, ha nem körültekintően, pusztán a legolcsóbb ajánlatot elfogadva választott költöztető céget? Alábbiakban összegyűjtöttük a kóklercégekről hallottakat (akár megrendelői részről hallott panaszok, akár benső információk alapján):-Lopások (leggyakrabban előforduló eset!): ezt elkerülendő a pénzét, és az ékszereit külön táskába, majd magához véve szállítsa, ne engedje ki a kezéből! A rakodást végző személyzetet minél sűrűbben kínálja meg aprósüteménnyel, kávéval, üdítővel és lehetőleg minél több…

Miért a Tuti Tehert válassza költöztetés során?
2015.május19.
Miért a Tuti Tehert válassza költöztetés során?

Hogy miért is minket válasszanak a költöztetéshez? Nagyon egyszerű: kiszámíthatóan, precízen, rejtett költségek nélkül költöztetünk. Bővebben kifejtve: a legtöbb költöztető cég a költöztetés egyeztetésekor nem mond el minden költséget, de amikor már az autón vannak a holmik, akkor nehéz alkudozni. A Tutitehernél ilyen nincs. Mi előre mindig tisztázzuk a költöztetés részleteit, és pontos árszámítást adunk le előre. Budapesten belül nincs kilométer díj, és nem számolunk fel vidékre sem kiállási díjat, emeleti díjat, autópálya díjat. A költöztetés árát nagyon egyszerűen számítjuk, amit előzetesen megbeszélünk. Ez tartalmazza a teherautó+sofőr díját (4990 Ft/óra), ha kell, akkor a rakodók díját (2000 Ft/óra), ha Budapesten kívülre történik a költöztetés, akkor pedig a kilométer díjat (100 Ft/km) oda-vissza értendően. Minimum pedig a 2 órányi számlázás. A…Újabb autó a költöztető flottánkban
2015.január13.
Újabb autó a költöztető flottánkban

Az 7. autónk egy Mercedes Sprinter (évjárat: 2008). Méretei 3,5 t összteherbírású, 28 m3 belső terének mérete. Ponyvás kialakítású a raktere. Igazán szerethető és megbízható autónak bizonyul a költöztetések során. Szeretjük, reméljük, hogy még sokáig a flottánkban tudhatjuk. Lásd ide kapcsolódó bejegyzésünket: Költöztető cégünk autói.

Mire figyeljen mielőtt felhív minket költöztetés ügyében?
2015.február27.
Mire figyeljen mielőtt felhív minket költöztetés ügyében?

Több ezer sikeres lakossági költöztetésen vagyunk túl, így adnánk néhány tippet, hogy megkönnyítsük mind az Önök, mind a saját munkánkat. Akár minket, akár másik céget bíz meg, kérjük, hogy tartsa be az alábbi pontokat, hogy zökkenőmentes legyen a költöztetés:-Ne próbáljon spórolni az emberek létszámán. Törekedjünk a folyamatos munkavégzésre! (Ugyanannyit fizet ki három emberre, ha több időt vesz igénybe, mintha négy ember gyorsabban elvégezné a munkát).-Parkolóhelyről gondoskodjon előre, főleg Budapesten, mert nagyon le tudja lassítani a munkát, ha száz méterekkel odébb tud csak az autó megállni.-Fontos információ, hogy van-e lift, vagy nincs a lépcsőházban.-Minden legyen előre bedobozolva, hogy csak fogni kelljen és vinni.-Törékeny dolgokat csomagolja külön és hívja fel rá a figyelmünket, hogy mely dobozok ezek!-Hallgasson a szakemberre minden esetben!-Háztartási gépek…

Költöztetés számokban
2015.január13.
Költöztetés számokban

Ha költöztetés, akkor Tutiteher. Reméljük Önt is hamarosan a megelégedett ügyfeleink között tudhatjuk. A számok minket igazolnak. Cégünk 2012-től működik önálló vállalkozásként. 3 év alatt 4800-5000 lakossági költöztetés, körülbelül 450-500.000 aktív munkaóra, 3 millió megtett kilométer. Állandóan szerződésünk van 2 budapesti kerülettel, 2 nagyobb bútoráruházzal. Több állami megrendelőnk is van, volt: MÁV, Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, Vidékfejlesztési Minisztérium győri kirendeltsége stb.60-70 irodaköltöztetésen vagyunk túl. 3 év alatt 3 új teherautónk lett, összesen 7 teherautóval állunk rendelkezésre 0-24-ig. Állandó és alkalmi munkatársaink létszáma 50 fő. Elégedett ügyfeleink, megbízóink száma megszámlálhatatlan, amire bizonyíték, hogy napi szinten keresnek meg minket ajánlások útján. Számunkra a legnagyobb teljesítmény az, ha elégedettséggel tudjuk elvégezni a ránk bízott munkát. A jövőre építünk, nem a trehány, megbízhatatlan munkára…

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!