Teljes családi ház, iroda, lakás kiürítését is vállaljuk

A feleslegessé vált bútorokat, tárgyak elszállítását is vállaljuk

A lomtalanítás során nem hagyunk hátra szemetet. A munkánkkal minél kevésbé zavarjuk a lakókörnyezetet, és próbáljuk gyorsan elvégezni a megbízásunkat. A keletkező lomot hivatalos hulladékkezelőnél helyezzük el. Ha bizonytalan az elszállítandó dolgok mennyiségében, ingyenesen felmérjük a terepet, előre egyeztetett időpontban. Ha nem tudja becsomagolni, összepakolni az elszállítandó lomokat, úgy ebben is segítségére leszünk.

Az egész ország területén vállalunk lomtalanítást.

A lomtalanításnak külön díja van a mi díjunkon felül: 2000 Ft/köbméterenként, amit a hulladéklerakó telep felé kell fizetni.

Lomtalanítás során sem csalódik bennünk! Hívjon minket bátran!


Nem tudja hova tenni a felesleges bútorait? Mi elszállítjuk!

Az évek alatt sok felesleges bútor össze tud gyűlni a lakásban. Ez különösen igaz, ha egy több generációs családi házról van szó. Persze a kis alapterületű lakóépületek esetében is előfordulhat, hogy egy asztal vagy szekrény már kevésbé nyeri el a család tetszését, és úgy döntenek, hogy beruháznak egy újra. A régi viszont ott marad az egyik használaton kívüli szobában, vagy felkerül a padlásra a többi kacat közé. Amikor már ráfér egy alapos lomtalanítás a házra, akkor több lehetőség is rendelkezésre áll a nem használt bútorok eltávolítására. Ha alapvetően nincs probléma velük, esetleg csak a méretük, a színük vagy a formájuk miatt lettek kiselejtezne, akkor érdemes körbe kérdezni az ismerősöket, rokonokat, munkatársakat, hátha valamelyikük még hasznukat tudja venni. Egy másik megoldás kivárni a városi lomtalanítás idejét, ami általában ősszel, illetve tavasszal esedékes. Ha pedig nincs kedve vagy ideje foglalkozni a dologgal, akkor a feladatot ránk is bízhatja. Mi olyan szakembereket küldünk a házához, akik pontosan tudják, hogy mi a dolguk. A feleslegessé vált bútorokat hangoskodás és szemetelés nélkül, gyorsan és precízen hordják ki az épületből. A bútorok mozgatása, pakolása során nem verik le a vakolatot, nem karcolják meg a csempét. Ha nincs szükség nagy lomtalanításra, csak egy szekrényt vagy egy asztalt kell elszállítani, akkor is számíthat ránk! A munkatársaknak kisebb rakodóterű furgonjaik is vannak. Ha van néhány használaton kívüli bútora, amitől szívesen megszabadulna, akkor keressen minket, segítünk!

Lomtalanítás szolgáltatás országszerte

Az idő múlásával vagy egyéb okok miatt, mint amilyen például a más helyre való költözködés, egyes berendezési tárgyak feleslegessé válhatnak. Amennyiben nem tudja elajándékozni valakinek a még használható dolgokat, a lomtalanítás a megoldás. Cégünk a költöztetés és az áruszállítás mellett a szükségtelenné vált bútorait, tárgyait is elszállítja, azzal hogy a lomtalanítása mi óradíjunkon felül még plusz költséggel jár. Ez amiatt van, mert a hulladéklerakó telepen is fizetni kell, köbméterenként. Hívhat bennünket egy-két darab miatt is, rendelkezünk kisebb járművel is, de komplett házak, irodák teljes kiürítését is vállaljuk. A lomtalanítás során kiemelten figyelnek munkatársaink arra, hogy ne hagyjanak hátra szemetet és arra, hogy még véletlenül se sértsék meg a csempét, a vakolatot vagy akár a nyílászárókat. Amennyiben nem tudja mennyiségileg felmérni a kidobandó dolgokat, hívjon fel bennünket nyugodtan és előre egyeztetett időpontban térítésmentesen felmérjük a terepet. Amennyiben szüksége van segítségre az összepakolás, bedobozolás folyamán, ebben is az Ön rendelkezésére állunk. Lomtalanítás céljából az egész ország területén végzünk szolgáltatást. Minden esetben és helyszínen olyan szakembereket küldünk ki terepen történő munkavégzésre, akik pontosan tudják, hogy mi a feladatuk és igényesen, gyorsan és lehetőleg alacsony zajszint mellett el is végzik azt. Amennyiben a lomtalanítás a következő feladat, amely Ön előtt áll, ne habozzon, hívjon bennünket bátran, a napszak bármely órájában elérhetőek vagyunk!

Lomtalanítás A-tól Z-ig

Ha már alig tudunk megmozdulni a házban a felhalmozott, de sok esetben használaton kívül lévő holmiktól, eljött a lomtalanítás ideje! Nekünk, embereknek megvan az a jellegzetes tulajdonságunk, miszerint nem szívesen válunk meg a régi használati tárgyainktól. A „jó lesz ez még valamire” kijelentés és egy nagy sóhaj tekintetében pedig ott raktározunk és tárolunk, ahol még van egy talpalatnyi hely. Ez általában a padlás, ami különösen a többgenerációs családi otthonok esetében, szó szerint roskadozik a felhalmozott használati tárgyak, megunt bútorok súlyától. A lomtalanítással szerencsére újra rendet és rendszert vihetünk a mindennapjainkba.

Kacat, kacat és megtöbb kacat

Nem kell ahhoz feltétlenül a „gyűjtögetők” táborába tartozni, hogy a lakásban felgyűljenek a használaton kívüli holmik. Ha az otthonunkban körbetekintve azt látjuk, számos félretett bútor foglalja feleslegesen az amúgy is szerény paraméterekkel operáló helyet, több lehetőségünk is van megszabadulni a „lomtól”.

Egy megunt bútor új élete

Abban az esetben, ha az adott holmi még tökéletesen betölti a funkcióját, nincs rajta semmilyen nagyobb sérülés, akár el is ajándékozhatjuk. Gyakori ugyanis, hogy a nagyobb lélegzetvételű lakásfelújítások során, a szobák dizájnjának újragondolásakor a régebbi bútorok stílusa, színe összeegyeztethetetlenné válik az új miliővel. A leselejtezett holmikat kár lenne kidobni, így nyugodtan kérdezzük meg a rokonokat, ismerősöket, hogy szeretné-e valaki „megörökölni” az adott darabot.

A tavaszi-őszi lomtalanítás

Az önkormányzat által kijelölt időpontokon is megszabadulhatunk a megunt vagy tönkrement lomoktól. A városi lomtalanítást az illetékesek általában tavasszal és ősszel végzik, így, ha van időnk kivárni ezen alkalmakat, megoldottnak tekinthetjük a problémát. Persze akadnak szituációk, amikor valamilyen oknál fogva lehetetlen hosszú hónapokat várni a selejtezéssel. Ezekben az esetekben a legokosabb, ha profi lomtalanító gárdát kérünk fel a munka szakszerű elvégzésére.

Lomtalanítás – azok a bizonyos rossz tapasztalatok

Nem a megbeszéltekhez igazodó kiszállás, levert vakolat, korántsem precíz munka. Igen, sajnos születnek ilyen és ehhez hasonló rossz tapasztalatok a témában, ha a megrendelő nem megfelelő körültekintéssel választja meg a lomtalanítást végző céget. Nálunk, a Tutitehernél a megrendelő igénye az első. Kompromisszumok nélküli premium minőséget nyújtunk, legyen szó a költöztetésről, az áruszállításról vagy a lomtalanításról.

Okok, amiért érdemes minket választani

A megrendelők személyes igényeihez való maximális igazodás, a gyors és precíz munkavégzés, a példaértékű ár-érték arány jellemzi a profilunkat. Teljesen mindegy, hogy hatalmas családi otthonról, kisebb lakásról, irodahelyiségről van szó, nálunk a minőség az első. Ugyanolyan odaadással és elhivatottsággal végezzük a nagyobb volumenű lomtalanítást, mint egy-két megunt bútor elszállítását.

Végre valaki, aki tudja a dolgát!

Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk tagjai egytől-egyig megbízható, komoly szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező, segítőkész munkások! Kollégáink a hatékonyság jegyében, a lehető leggyorsabban eltávolítják az adott épületből a leselejtezett holmikat, mindezt természetesen felhalmozott szemét, illetve a csend és nyugalom megzavarása nélkül. A precíz munkavégzés szintén garantált, így a megrendelőknek nem kell attól tartaniuk, hogy az ingatlan állapota bármilyen szinten is kárát láthatna a rakodásnak.

Sokoldalú lehetőségek

Amint azt a fentiekben jeleztünk, nálunk nem számít a lomtalanítás kalibere. A színes spektrumon mozgó autóparkunknak köszönhetően, könnyen igazodunk a megrendelők igényeihez, legyen szó a kiváló műszaki felszereltséggel rendelkező nagyobb teherautókról vagy a szerényebb méretű rakódótérrel operáló furgonokról.

Ha kell, össze is pakolunk

Vannak bizonyos helyzetek, amikor a lomtalanítást igénylő személyek nem tudják elvégezni a leselejtezni kívánt holmik összepakolását. Nos, mi ez esetben is az ügyfeleink rendelkezésére állunk! Igény szerint tehát be is csomagoljuk Ön helyett a kidobandó lomokat, bútorokat, ezáltal is komfortosabbá téve a lomtalanítás valóban fáradtságos, időigényes tevékenységét.

Lomtalanítás olcsón? Igen!

Az általunk nyújtott lomtalanítás Budapest városán kívül, természetesen az ország bármelyik pontján igényelhető, ráadásul a kiváló ár-érték arány is garantált. Nálunk az sem jelent gondot, ha az ügyfeleink nem tudják felmérni a lomtalanításra szánt holmik mennyiségét. Ez egyébként gyakori jelenség, különösen tapasztalat hiányában. Mi ebben is utánozhatatlan segítséget nyújtunk, méghozzá a költségmentes helyszíni szemle formájában. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy az előre egyeztetett időpontban a csapatunk kiszáll a megadott címre és szakszerűen felméri a terepet. A terepszemle díjmentes, azt azonban érdemes tudni, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás díján felül, a megrendelők a hulladéklerakó telep felé is kötelesek fizetni. Ez az összeg pedig jelen pillanatban 2000 Ft minden egyes köbméter esetében.

Költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma! És Önnek sem, ha minket választ!

Blogbejegyzések

Költöztetés, ahogy mi látjuk...

A költöztetés kalkulátorral kiszámítható a szállítás költsége
2020.február25.
A költöztetés kalkulátorral kiszámítható a szállítás költsége

Költözni sosem egyszerű, miért nehezítené hát tovább a dolgát kisebb-nagyobb bútorainak és egyéb ingóságainak önerőből történő szállításával? Gondoljon csak bele, egy lakás vagy iroda, de már csak egyetlen szoba kirámolása is hány fordulóval jár, ha egy-két személygépkocsi áll a rendelkezésére! Bárhogy is nézzük, ilyenformán a költözés semmiképp sem költséghatékony, nem beszélve a felemésztett időről és energiáról. Most biztosan az Ön fejében is elindult egy költöztetés kalkulátor, és ha így van, hamar rájöhetett, hogy érdemes ezt egy profi csapatra bízni...

A darus kocsi bérlés hasznos lehet nehezebb építészeti elemek szállításakor is
2020.február10.
A darus kocsi bérlés hasznos lehet nehezebb építészeti elemek szállításakor is

Vajon hány embernek áll otthon az udvarában, garázsában daru? Pedig vannak olyan, akár hétköznapi dolgok, amiket méretükből és/vagy súlyukból kifolyólag egyszerűen lehetetlen hagyományos módszerekkel szállítani. Mindezekre a helyzetekre egyszerű megoldást nyújt Önnek a Tutiteher által kínált egyik legkeresettebb szolgáltatás, a darus kocsi bérlés! A cég kis- és nehézgép, valamint páncélszekrény szállítása mellett építőipari áruszállítást, zsalu anyagok, építőanyagok, ipari berendezések szállítását is vállalja, modern önrakodós (KCR) darus autóval. Ezek mellett darus kocsi bérlésével kerítéselemek, oszlopok, villanyoszlopok szállítása, bedaruzása, munkagépek szállítása is szinte gyerekjátékká válik...

Tehertaxi, ha költözésről van szó
2020.január20.
Tehertaxi, ha költözésről van szó

Bárkinél adódhat olyan helyzet, amikor egy-egy műszaki cikk vagy nagyobb bútordarab cseréje, szállítása szükségeltetik. Sokan ilyenkor szembesülnek azzal, hogy önerőből nincs módjuk az adott tételt A pontból B pontba juttatni, és ez gyakran nagyobb fejtörést okoz, mint maga a vásárlás. Ön is hasonló problémával küzd? Akkor ezennel nyugodtan hátradőlhet, hiszen a Tutiteher által kínált tehertaxi szolgáltatásnak köszönhetően útközben is biztonságban tudhatja régi és új bútorait egyaránt. Nem kell tehát azon törnie a fejét, miképp tuszkolja be sérülésmentesen legújabb ingóságát személygépkocsijába, vagy, hogy egy-egy tönkrement elektronikus berendezését mely e célra létesült helyszínre szállítson – csak válassza a tehertaxit...Költöztetés Budapest egész területén
2020.január08.
Költöztetés Budapest egész területén

A költözés bár izgalmakkal teli lehet, valljuk be, maga a folyamat nem egyszerű, mindenki leginkább azt várja, hogy vége legyen, és belakhassa újonnan birtokba vett környezetét. Városok között kifejezetten nehéz dolga van az embernek, de a költözés, költöztetés Budapest utcáin belül is sok fejtörést és álmatlan éjszakát okozhat. Lássuk be, a cipekedés egyedül szinte lehetetlen, viszont sajnos sokszor a segítőkész, de ilyesmiben járatlan ismerősök, barátok közreműködése is kevésnek bizonyul. Ha Ön inkább megkímélné magát a hurcolkodással járó nehézségektől és a végeláthatatlan logisztikától, válassza a Tutiteher szolgáltatásai, és a költöztetés Budapesten belül és kívül is gyerekjáték lesz...

Rémtörténetek költöztetésekből
2015.május25.
Rémtörténetek költöztetésekből

Rémtörténetek gyűjteménye következik, amiket Ön is átélhet, ha nem megfelelő céget választ a költöztetés során. Hozzátesszük, hogy vannak rajtunk kívül természetesen becsületes, ugyanúgy profin dolgozó cégek is, pusztán arra hívjuk fel a figyelmet, hogy óvatosnak kell lenni. Rólunk még egyetlen egy alábbihoz hasonló panasz sem érkezett, pedig túl vagyunk már több tízezer költöztetésen, fuvarozáson. Mire készüljön fel a költöztetéskor, ha nem körültekintően, pusztán a legolcsóbb ajánlatot elfogadva választott költöztető céget? Alábbiakban összegyűjtöttük a kóklercégekről hallottakat (akár megrendelői részről hallott panaszok, akár benső információk alapján):-Lopások (leggyakrabban előforduló eset!): ezt elkerülendő a pénzét, és az ékszereit külön táskába, majd magához véve szállítsa, ne engedje ki a kezéből! A rakodást végző személyzetet minél sűrűbben kínálja meg aprósüteménnyel, kávéval, üdítővel és lehetőleg minél több…

Miért a Tuti Tehert válassza költöztetés során?
2015.május19.
Miért a Tuti Tehert válassza költöztetés során?

Hogy miért is minket válasszanak a költöztetéshez? Nagyon egyszerű: kiszámíthatóan, precízen, rejtett költségek nélkül költöztetünk. Bővebben kifejtve: a legtöbb költöztető cég a költöztetés egyeztetésekor nem mond el minden költséget, de amikor már az autón vannak a holmik, akkor nehéz alkudozni. A Tutitehernél ilyen nincs. Mi előre mindig tisztázzuk a költöztetés részleteit, és pontos árszámítást adunk le előre. Budapesten belül nincs kilométer díj, és nem számolunk fel vidékre sem kiállási díjat, emeleti díjat, autópálya díjat. A költöztetés árát nagyon egyszerűen számítjuk, amit előzetesen megbeszélünk. Ez tartalmazza a teherautó+sofőr díját (4990 Ft/óra), ha kell, akkor a rakodók díját (2000 Ft/óra), ha Budapesten kívülre történik a költöztetés, akkor pedig a kilométer díjat (100 Ft/km) oda-vissza értendően. Minimum pedig a 2 órányi számlázás. A…Újabb autó a költöztető flottánkban
2015.január13.
Újabb autó a költöztető flottánkban

Az 7. autónk egy Mercedes Sprinter (évjárat: 2008). Méretei 3,5 t összteherbírású, 28 m3 belső terének mérete. Ponyvás kialakítású a raktere. Igazán szerethető és megbízható autónak bizonyul a költöztetések során. Szeretjük, reméljük, hogy még sokáig a flottánkban tudhatjuk. Lásd ide kapcsolódó bejegyzésünket: Költöztető cégünk autói.

Mire figyeljen mielőtt felhív minket költöztetés ügyében?
2015.február27.
Mire figyeljen mielőtt felhív minket költöztetés ügyében?

Több ezer sikeres lakossági költöztetésen vagyunk túl, így adnánk néhány tippet, hogy megkönnyítsük mind az Önök, mind a saját munkánkat. Akár minket, akár másik céget bíz meg, kérjük, hogy tartsa be az alábbi pontokat, hogy zökkenőmentes legyen a költöztetés:-Ne próbáljon spórolni az emberek létszámán. Törekedjünk a folyamatos munkavégzésre! (Ugyanannyit fizet ki három emberre, ha több időt vesz igénybe, mintha négy ember gyorsabban elvégezné a munkát).-Parkolóhelyről gondoskodjon előre, főleg Budapesten, mert nagyon le tudja lassítani a munkát, ha száz méterekkel odébb tud csak az autó megállni.-Fontos információ, hogy van-e lift, vagy nincs a lépcsőházban.-Minden legyen előre bedobozolva, hogy csak fogni kelljen és vinni.-Törékeny dolgokat csomagolja külön és hívja fel rá a figyelmünket, hogy mely dobozok ezek!-Hallgasson a szakemberre minden esetben!-Háztartási gépek…

Költöztetés számokban
2015.január13.
Költöztetés számokban

Ha költöztetés, akkor Tutiteher. Reméljük Önt is hamarosan a megelégedett ügyfeleink között tudhatjuk. A számok minket igazolnak. Cégünk 2012-től működik önálló vállalkozásként. 3 év alatt 4800-5000 lakossági költöztetés, körülbelül 450-500.000 aktív munkaóra, 3 millió megtett kilométer. Állandóan szerződésünk van 2 budapesti kerülettel, 2 nagyobb bútoráruházzal. Több állami megrendelőnk is van, volt: MÁV, Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, Vidékfejlesztési Minisztérium győri kirendeltsége stb.60-70 irodaköltöztetésen vagyunk túl. 3 év alatt 3 új teherautónk lett, összesen 7 teherautóval állunk rendelkezésre 0-24-ig. Állandó és alkalmi munkatársaink létszáma 50 fő. Elégedett ügyfeleink, megbízóink száma megszámlálhatatlan, amire bizonyíték, hogy napi szinten keresnek meg minket ajánlások útján. Számunkra a legnagyobb teljesítmény az, ha elégedettséggel tudjuk elvégezni a ránk bízott munkát. A jövőre építünk, nem a trehány, megbízhatatlan munkára…

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE?

Írjon nekünk, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!